Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля за малко помощ за смяна на задни накладки и за изправяне на лята джанта?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моля за малко помощ за смяна на задни накладки и за изправяне на лята джанта?

Колеги задните ми накладки са доста износени и ги свалих, доколкото знам буталцето на спирачния апарат нещо се завърта за да се прибере ама незнам нито накъде да го въртя, нито пък с какво да го захвана и другото което ме мъчи е подбита лята джанта - сега я видях, когато свалих накладките. Мисля да я карам в Маргел на Ботевградско,но ако имате по-добра идея веднага бих я приел, джантата е 17' ако това е от значение.
    Мерси!

Ами припомни си как си го свалил тва буталце и по обратния ред.......... Успех!
    "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
    sigpic

Comment

Просто отвих двата болта които държат апарата и издърпах апарата назад и накладките паднаха, а буталцето си остана в позицията в която и било за последно, но трябва да го прибера навътре защото новите накладки ще са по-дебели. На старата ми кола ставаше лесно,просто се натискаше буталцето навътре и готово, а тук не става така явно.

Comment

Едновременно завърташ буталото на дясно и го натискаш на вътре.
        RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
        0899832271 Сашо

Comment

Мерси!

Comment

джанти изправяйте в аутогруп до хладилника. Пичовете са много добри и имат опит с по-долям цолаж. успех
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
              джанти изправяйте в аутогруп до хладилника. Пичовете са много добри и имат опит с по-долям цолаж. успех
              и имаме 15% отстъпка там.
              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Изправих ги в Маргел на Ботевградско, пича ги направи като нови и цената беше по 20лв. на джанта.Обаче гумите ми се оказаха FLAT RUN и монтаж, демонтаж и баланс ми излезе 30 лв за 2 гуми. Просто за тия гуми таксата за обслуване е по-висока(така си го пишеше изрично в ценоразписа) Но в крайна сметка за 70 лв имам 2 перфектно изправени и балансирани джанти.

Comment

Working...
                X